Zimtsterne (gwiazdki cynamonowe)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Zimtsterne (gwiazdki cynamonu) spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zmielone migdały, skórkę z cytryny, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Cynamonowe (Niem. Zimtsterne), Cynamonowe Gwiazdy, oraz Cynamonowe Gwiazdy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 150C / 130C wentylator / Gaz 2 i wyłożyć dużą blachę do pieczenia (lub 2 mniejsze) z pergaminem do pieczenia.
Umieścić białka w dużej misce i użyć miksera elektrycznego do ubijania aż spieniony.
Dodać sok z cytryny i ponownie ubijać, aż będą miękkie.
Powoli wymieszać z cukrem pudrem i kontynuować ubijanie, aż mieszanina będzie sztywna.
Usunąć około jednej czwartej mieszanki bezowej i odstawić do użycia na polewę.
Migdały, cynamon, imbir i skórkę cytrynową przekładamy do miski z bezą i mieszamy, tworząc sztywne, lekko lepkie ciasto.
Aby uformować gwiazdki, wyłożyć ciasto na kawałek pergaminu do pieczenia lekko posypany cukrem pudrem i odkurzyć wierzch ciasta z cukrem.
Umieść drugi arkusz pergaminu na wierzchu ciasta i rozwałkuj do grubości około 0,5 cm (ciasto jest trochę lepkie, więc pergamin ułatwia zwijanie). Zdejmij górny arkusz pergaminu i użyj 5-centymetrowego noża w kształcie gwiazdy, aby wyciąć jak najwięcej ciastek.
Umieść je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Używając mieszanki bezowej reserved, rozprowadź niewielką ilość na wierzchu każdego ciastka, pokrywając cały wierzch może być konieczne dodanie kilku kropli wody, aby beza była nieco łatwiejsza do rozłożenia.
Umieść tacę w piekarniku i piecz przez 12-15 minut, aż beza będzie ustawiona, ale nie rumiana. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w szczelnym pojemniku przez okres do 2 tygodni.