Zimtsterne (gwiazdki cynamonowe)

Zimtsterne (gwiazdki cynamonowe)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Zimtsterne (gwiazdki cynamonu) spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zmielone migdały, skórkę z cytryny, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Cynamonowe (Niem. Zimtsterne), Cynamonowe Gwiazdy, oraz Cynamonowe Gwiazdy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 150C / 130C wentylator / Gaz 2 i wyłożyć dużą blachę do pieczenia (lub 2 mniejsze) z pergaminem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić białka w dużej misce i użyć miksera elektrycznego do ubijania aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać sok z cytryny i ponownie ubijać, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Powoli wymieszać z cukrem pudrem i kontynuować ubijanie, aż mieszanina będzie sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Usunąć około jednej czwartej mieszanki bezowej i odstawić do użycia na polewę.
6
Migdały, cynamon, imbir i skórkę cytrynową przekładamy do miski z bezą i mieszamy, tworząc sztywne, lekko lepkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
( 23)( 23)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Aby uformować gwiazdki, wyłożyć ciasto na kawałek pergaminu do pieczenia lekko posypany cukrem pudrem i odkurzyć wierzch ciasta z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Umieść drugi arkusz pergaminu na wierzchu ciasta i rozwałkuj do grubości około 0,5 cm (ciasto jest trochę lepkie, więc pergamin ułatwia zwijanie). Zdejmij górny arkusz pergaminu i użyj 5-centymetrowego noża w kształcie gwiazdy, aby wyciąć jak najwięcej ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Umieść je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Używając mieszanki bezowej reserved, rozprowadź niewielką ilość na wierzchu każdego ciastka, pokrywając cały wierzch może być konieczne dodanie kilku kropli wody, aby beza była nieco łatwiejsza do rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
11
Umieść tacę w piekarniku i piecz przez 12-15 minut, aż beza będzie ustawiona, ale nie rumiana. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w szczelnym pojemniku przez okres do 2 tygodni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn