Zimowy Szewc Jeżyn

Zimowy Szewc Jeżyn
Zimą jeżyny Cobbler może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz vanillan lody, cukier, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zimowy Biały Szewc, Zimowy Szewc Warzywny, oraz Clare ' s Winter Vegetable Cobbler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 3 składniki ubić w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Skracanie pokroić w mieszankę mąki za pomocą blendera lub widelca do momentu, aż mieszanina będzie lekko krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj mleko, mieszając widelcem, aż suche składniki zostaną zwilżone i mieszanina będzie wystarczająco miękka, aby utworzyć miękką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść od 6 do 8 razy. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Rozwałkować 1 ciasto o grubości od połowy do 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni i pokroić w paski o szerokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec paski w 425 przez 15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieś paski do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia (około 30 minut). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
10
W międzyczasie rozwałkuj pozostałe ciasto o grubości do 1/4 cala; pokrój ciasto na paski o szerokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
11
W dużej misce posypać 2 szklanki cukru, 1/3 szklanki mąki i sokiem z cytryny mrożonymi jeżynami i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Łyżka połowę mieszanki jeżyn do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Rozbij każdy upieczony pasek ciasta na 2 lub 3 kawałki i umieść na mieszance jeżyn w naczyniu do pieczenia. Mieszanka jeżyn z połową kawałków masła. Łyżka pozostałej mieszanki jeżyn na upieczonych paskach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Ułóż niepakowane paski ciasta w kratkę nad nadzieniem i posyp 1 łyżką. cukier. Mieszanka jeżyn z pozostałymi kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
MasłoMasło
CiastoCiasto
CukierCukier
14
Piec w 350 przez 50 do 60 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złociste i mieszanka będzie bąbelkowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Podawać z lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody WanilioweLody Waniliowe
16
SPRÓBUJ TEGO TWISTA!
17
Letni jeżyn: Zastąp 8 filiżanek świeżych jeżyn na mrożone. Przygotować przepis zgodnie z zaleceniami, pozwalając jagody stać 10 minut po mieszaniu razem mieszaninę w kroku ?Czas pracy: 45 min.; Łączny czas: 2 godz., 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
JagodyJagody

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym winem, którego można spróbować jest relax Riesling. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Z winnic regionu winiarskiego Mozela te Riesling winogrona dojrzewają w łupkach i glebie mineralnej i są zbierane w oparciu o ich optymalny smak i dojrzałość. Wino fermentowane na zimno w zbiornikach ze stali nierdzewnej zapewnia naturalną kwasowość, zapewniając idealną równowagę, która jest odświeżająco rześka i pozostawia podlewanie na więcej.RELAX Riesling jest sfermentowany lekko wytrawny ze wspaniałym owocowym bukietem i intensywnymi smakami jabłek i brzoskwiń z nutą cytrusów.RELAX Riesling jest pyszny sam w sobie! Ale idealnie pasuje do różnych potraw, od grillowanych owoców morza i drobiu po pikantne dania azjatyckie i świeże sałatki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn