Zimowe-warzywne ciasto pasterskie

Zimowe-warzywne ciasto pasterskie
Zimowe-warzywne ciasto pasterskie wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 687 kalorii, 10g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, rosół z kurczaka, zimowe warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Warzywne ciasto pasterskie, oraz Warzywne ciasto pasterskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w średnim rondlu z osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ziemniaki odsączyć i włożyć z powrotem do rondla wraz z 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ziemniaki rozgnieść na bardzo małym ogniu, stopniowo dodając śmietanę i 4 łyżki masła. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Tymczasem w holenderskim piekarniku roztopić pozostałe 2 łyżki masła na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać pokrojone warzywa, marchew, tymianek, a pozostałe 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dobrze wymieszać.
7
Wymieszać bulion i doprowadzić do duszenia. Gotować na umiarkowanym ogniu, pod przykryciem, aż warzywa zaczną mięknąć, 5 do 10 minut. Odkryć, zwiększyć ogień do umiarkowanie wysoki, i gotować, aż warzywa są miękkie i prawie nie pozostaje płyn na patelni, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
9
Przenieść warzywa na 9-calowy talerz ciasto, rozłożyć ziemniaki na górze, i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
10
Rekomendacja wina: Merlot stał się tak banałem, że mamy tendencję do unikania go, ale to danie z pewnością skorzysta z soczystego merlota z południa Francji.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn