Zimowe Minestrone z boczkiem szwajcarskim i kiełbasą
Przepis zimowy Minestrone z boczniakiem szwajcarskim i kiełbasą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 569 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka makaronu ditalini, pasta pomidorowa, fasola cannellini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciasto do squasha zimowego z boczniakiem szwajcarskim i ciecierzycą, Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima), oraz
Instrukcje
1
Przygotować makaron do al dente zgodnie z pakietem instructions.In duży holenderski piekarnik, brązowy linki kiełbasa na średnim ogniu, aż rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez, gotowanie o 3-5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do Kiełbas
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wyjąć i odstawić do ostygnięcia. Gdy kiełbasa ostygnie, pokroić na cienkie rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
3
Na patelnię dodajemy oliwę z oliwek i podgrzewamy do połysku. Mieszać w cebuli i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek i saute przez kolejne dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
5
Dodaj marchew, grzyby i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
6
Saute przez około 7 minut. Grzyby powinny być delikatne, a cała mieszanina pachnąca.Wymieszaj pomidory, bulion, wodę i pastę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dodaj liście laurowe, rozmaryn tymianek i oregano. Wrzuć kiełbasę na patelnię. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szyjki Z Kurczaka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Fasolę odsączyć i wymieszać z zupą, doprawić do smaku solą i pieprzem i dodać boćwinę szwajcarską. Przed podaniem należy wyrzucić liście laurowe.