Zimowa Zupa Śliwkowa

Zimowa Zupa Śliwkowa
Zimowa zupa Śliwkowa może być tylko bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cointreau, śliwki w syropie, jogurt waniliowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zimowy Poncz Śliwkowy, Zimna Zupa Śliwkowa, oraz Zimna Zupa Śliwkowa.

Instrukcje

1
Przecedzić śliwki przez sito nad miską, zastrzegając sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Śliwki przeciąć na pół; wyrzucić pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
3
Połącz śliwki, sok reserved, czerwone wino, miód, cynamon i goździki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Połowę zupy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać do miski. Powtórz procedurę z drugą połową zupy. Wymieszać z likierem i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Umieść 3/4 szklanki zupy w każdym z 6 kieliszków wina. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę jogurtu i 1 gałązkę mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn