Zimowa Zupa Śliwkowa
Zimowa zupa Śliwkowa może być tylko bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cointreau, śliwki w syropie, jogurt waniliowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zimowy Poncz Śliwkowy, Zimna Zupa Śliwkowa, oraz Zimna Zupa Śliwkowa.
Instrukcje
Przecedzić śliwki przez sito nad miską, zastrzegając sok.
Śliwki przeciąć na pół; wyrzucić pestki.
Połącz śliwki, sok reserved, czerwone wino, miód, cynamon i goździki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Połowę zupy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do miski. Powtórz procedurę z drugą połową zupy. Wymieszać z likierem i skórką.
Umieść 3/4 szklanki zupy w każdym z 6 kieliszków wina. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę jogurtu i 1 gałązkę mięty, w razie potrzeby.