Zimowa zupa z fasoli warzywnej może być tylko zupą, której szukasz. Ten wegański przepis serwuje 16 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 3G tłuszczu i w sumie 250 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką pieprz, cebulę, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 40 minut. Z łyżką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zimowa zupa fasolowa Swanson® z Pesto, Zimowa Zupa Jarzynowa, oraz Zimowa Zupa Jarzynowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy podsmaż seler, cebulę i czosnek na oleju przez 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj kolejne 12 składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40 minut.
3
Dodaj fasolę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)