Ziemniaki zasolone wymagają około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kilku zwojów grubo zmielonego pieprzu, koszernej soli, oliwy z oliwek i gałązek rozmarynu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczone Ziemniaki W Skorupce Solnej, Przepis na ziemniaki dla dzieci w postaci soli, oraz Solone ziemniaki José Andrésa w sosie kolendry i pietruszki.
Instrukcje
1
Połącz sól, pieprz i zioła w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Wlej olej na dużą żeliwną patelnię i ustaw na średnim ogniu lub grillu węglowym. Gdy olej osiągnie lekki dym, dodaj ziemniaki w jednej warstwie i smaż, aż będą ładne i trzeszczały ze wszystkich stron. Ziemniaki całkowicie przykryj mieszanką soli i gotuj przez około 1 godzinę, aż sól utworzy ugotowaną skórkę, a ziemniaki będą miękkie. Rozłam skórkę, aby podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki