Ziemniaki Z Marmuru Pieczone Na Patelni
Pan-pieczone marmurowe ziemniaki to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 180 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól i pieprz, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa, Patelnia cytrynowa tymianek Kurczak z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Arkusz Patelnia Brokuły Pieczone.
Instrukcje
Umieść boczek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż boczek zacznie mięknąć i wydzielać swój tłuszcz, o 2 protokół.
Dodać ziemniaki i doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotować i mieszać ziemniaki i boczek, aż boczek Brązy i ziemniaki zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Przykryć patelnię i gotować przez 5 protokół; wymieszać. Powtórz kroki, przykrywając i gotując przez 5 minut i mieszając, aż ziemniaki będą miękkie, a końcówka noża wkłada się łatwo, 15 do 20 więcej minut.
Dostosuj sól i czarny pieprz do smaku; posyp posiekany rozmaryn ziemniakami, wymieszaj i usuń z ognia.
Mżawka ocet ryżowy na ziemniaki i mieszać do rozpuszczenia wszelkie rumiane kawałki żywności przyklejone do dna patelni.
Ziemniaki przełożyć do naczynia i polać gałązką rozmarynu.