Ziemniaki z kapustą i czosnkiem
Ziemniaki z kapustą i czosnkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jarmuż, pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jarmuż dinozaura z ziemniakami, sałatka z kapusty dla dzieci z pieczonymi ziemniakami, boczkiem i serem pleśniowym vinaigrette, oraz Cytryna Czosnek Ziemniaki Dla Niemowląt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 8 minut; odcedzić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i czosnek; gotować 3 protokół.
Dodać jarmuż i wodę. Przykryć i gotować 3 protokół.
Dodać olej sezamowy, sól, i pieprz; wrzucić.