Ziemniaki w marynarce z serem Cheddar i porami
Ziemniaki w marynarce z serem Cheddar i porami to bezglutenowe przystawka. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 475 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, por, ziemniaki russet, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurtka Ziemniaki W / Herbed Twarożek (Przyjazny Dla Diabetyków), Mini kurtka ziemniaki, oraz Wegetariańska Kurtka Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Ziemniaki na całej powierzchni widelcem i umieścić na blasze do pieczenia. Gotować, aż wewnątrz będzie miękka, o 1 godzina 20 protokół.
Gdy ziemniaki są prawie gotowe do gotowania, umieścić oliwę z oliwek i 3 łyżki masła w dużej patelni saute. Doprowadzić ciepło do średniej wysokości. Gdy masło stopi się, dodać pokrojone pory i saute do miękkości, o 10 protokół. Weź pory off ciepła, dodać sos Worcestershire i wrzucić do połączenia. Doprawić pory solą i pieprzem do smaku.
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż i lekko odciągnąć. Lekko przesuń wnętrze każdego ziemniaka masłem. Napełnij każdy ziemniak 1/4 porów. Top każdy ziemniak z 1/4 szklanki sera.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia i dusić, aż ser się rozpuści, o 3 protokół.