Ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem z chipolatami

Rozmaryn & czosnek pieczone ziemniaki z chipolatas może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki króla Edwarda, rozmaryn, czosnek cebulowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 68 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Rosemary pieczone udka z kurczaka, młode ziemniaki, szparagi i czosnek, Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Chrupiące Rozmaryn Pieczone Ziemniaki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Umieść ziemniaki w patelni z zimną wodą, zagotuj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. W międzyczasie masło i olej przekładamy na dużą, płytką tacę do pieczenia i podgrzewamy w piekarniku.
Odcedzić ziemniaki w durszlaku, dając im dobry shake puch krawędzi się trochę. Wrzucić gorący olej do tacy i piec przez 20 minut.
Dodać czosnek, rozmaryn i chipolatas do tacy, wrzucić dobrze razem i pieczeń przez kolejne 50 min, aż ziemniaki są chrupiące i złoty brąz i kiełbaski są gotowane przez.