Ziemniaki pieczone na soli, kminku i kminku

Ziemniaki pieczone na soli, kminku i kminku
Ziemniaki pieczone na soli, kminku i kminku mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 88 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jeśli masz pod ręką margarynę, ziemniaki, nasiona kminku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Kabocha pieczona z solą Kminkową, Kabocha Pieczona Z Solą Kminkową, oraz Ziemniaki Pieczone Z Kminkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Gotować 1/4 łyżeczki kminku w małym rondlu na małym ogniu 1 minutę lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać masło i gotować do rozpuszczenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Sól kamienną równomiernie rozprowadzić na dnie płytkiej 3-litrowej zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Posypać 1 łyżeczką kminku, kminku i pieprzem na sól kamienną. Ułóż ziemniaki na mieszaninie soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Piec w 425 przez 35 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Usunąć ziemniaki z mieszaniny soli; wyrzucić mieszaninę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Połączyć mieszaninę masła i ziemniaków; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn