Ziemniaki pieczone na soli, kminku i kminku
Ziemniaki pieczone na soli, kminku i kminku mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 88 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jeśli masz pod ręką margarynę, ziemniaki, nasiona kminku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Kabocha pieczona z solą Kminkową, Kabocha Pieczona Z Solą Kminkową, oraz Ziemniaki Pieczone Z Kminkiem.
Instrukcje
Gotować 1/4 łyżeczki kminku w małym rondlu na małym ogniu 1 minutę lub do tosty.
Dodać masło i gotować do rozpuszczenia; odstawić.
Sól kamienną równomiernie rozprowadzić na dnie płytkiej 3-litrowej zapiekanki.
Posypać 1 łyżeczką kminku, kminku i pieprzem na sól kamienną. Ułóż ziemniaki na mieszaninie soli.
Piec w 425 przez 35 minut lub do miękkości.
Usunąć ziemniaki z mieszaniny soli; wyrzucić mieszaninę soli.
Połączyć mieszaninę masła i ziemniaków; wrzucić do herbu.