Ziemniaki Nadziewane Cheddarem i Grzybami

Ziemniaki Nadziewane Cheddarem i Grzybami
Ziemniaki nadziewane serem Cheddar i grzybami mogą być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 485 kalorii, 15 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pasków bekonu, soli czosnkowej, grzybów i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 35 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 53%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Nadziewane cebule z grzybami i serem Cheddar, Ziemniaki nadziewane bekonem i serem Cheddar oraz Ziemniaki nadziewane brokułami i serem Cheddar.

Instrukcje

1
Piec ziemniaki w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub do miękkości. Gdy ostygnie, odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka i wyrzuć go. Wydrąż miąższ, pozostawiając 1/4 cala. powłoka; odłóż skorupy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść miąższ w misce; dodać śmietanę i puree. Wymieszaj 3/4 szklanki sera, grzyby, sól czosnkową, bazylię i oregano. Odłożyć 2 łyżki boczku; pozostały boczek wymieszać z masą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Nałóż łyżką do skorupek ziemniaków. Posyp pozostałym serem i boczkiem. Wstawić do kuchenki mikrofalowej bez przykrycia na wysokim poziomie przez 3-4-1/2 minuty lub piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż ziemniaki się rozgrzeją.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn