Ziemniaki i rzepa z boczkiem i śmietaną

Ziemniaki i rzepa z boczkiem i śmietaną
Ziemniaki i rzepa z boczkiem i śmietaną to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką śmietanę, pieprz, yukon gold i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Puree ziemniaczane z rzepą i boczkiem, Ziemniaki Pieczone I Rzepa, oraz Chrupiące ziemniaki i rzepa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki i rzepy obrać i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Za pomocą nożyczek kuchennych, odciąć - calowe kawałki bekonu na patelni. Gotować, aż prawie chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić tłuszcz.
4
Dodać ziemniaki i rzepy do boczku i smażyć przez około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
BoczekBoczek
5
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować przez 10 minut, aż warzywa będą prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
6
Zdejmij pokrywę.
7
Dodać śmietanę i gotować na dużym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
8
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn