Ziemniaki Faszerowane Kurczakiem
Ziemniaki nadziewane kurczakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 16G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fanned Sweet Potatoes or Hasselback Sweet Potatoes {Secret Club}, Buffalo Kurczak Faszerowane Ziemniaki, oraz Kurczak Niechlujny Joe Faszerowane Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki pocierać równomiernie olejem, posypać solą.
Piec w 425 bezpośrednio na górnej półce piekarnika przez 55 minut lub aż ziemniaki będą miękkie i skóra będzie chrupiąca.
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu 7 do 10 minut lub aż ostry; odcedzić na ręcznikach papierowych. Pokruszony bekon.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; miąższ miąższu zgnieść do dużej miski, pozostawiając skorupki nienaruszone. Wymieszać razem miąższ, boczek, kurczak, 3/4 szklanki każdego Cheddar i ser szwajcarski, a następnie 4 składniki.
Wymieszać łyżką w skorupki; posypać pozostałymi serami.
Umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Piec w temperaturze 400 przez 25 do 30 minut lub do całkowitego ogrzania.