Ziemniaki Farmer ' s Ranch
Ziemniaki Farmer ' s Ranch mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 264 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziemniaki, płatki kukurydziane, kremowy sos sałatkowy ranch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Farmer ' s Market pikantne zawijasy z tuńczykiem z domową Chipotle Greek Yogurt Ranch, Ziemniaki Ranczo, oraz Ziemniaki Ranczo.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do przetargu widelec, o 15 protokół.
Odcedzić i pokroić na kawałki, pozostawiając skórki na.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tymczasem, smażyć boczek na dużej patelni, aż rumiane i chrupiące.
Umieść ziemniaki w wysmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. W średniej misce, wymieszać śmietanę, Ranch dressing, pietruszka, i 3/4 Puchar ser Cheddar. Pokruszyć w boczku i wymieszać.
Wlać ziemniaki w naczyniu do pieczenia. W innej misce wymieszać okruchy płatka kukurydzianego, roztopione masło i pozostały ser.
Posypać równomiernie wierzchem zapiekanki.
Piec przez 40 do 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch zapiekanki będzie rumiany i chrupiący.