Ziemniaki Boczkowo-Chrzanowe

Ziemniaki Boczkowo-Chrzanowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaków Boczkowo-chrzanowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 546 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Foodnetwork ma 15 fanów. Jeśli masz wędzony boczek, skropić oliwę z oliwek, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Ziemniaki Boczkowo-Chrzanowe, Chrzan-Boczek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Ziemniaki Chrzan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki obieramy i kroimy na kawałki. Przykryć ziemniaki wodą i doprowadzić do wrzenia; słonej wody i gotować 12 do 15 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
2
Odcedzić i wrócić do gorącego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podczas gotowania ziemniaków, podgrzać małą patelnię z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu. Podsmażamy boczek, odcedzamy i rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ziemniaki rozgnieść z boczkiem, śmietaną, chrzanem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn