Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Zielonego Minestrone. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka selera, soli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zielony Minestron, Zielony Minestron, oraz Wiosenny Zielony Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę, koper włoski, seler i 1/4 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Seler
Koper Włoski
Cebula
Sól
3
Dodać ziemniaki, bulion, wodę, Pozostałe 1 1/4 łyżeczki soli i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać makaron i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Pieprz
Bulion
Makarony
Woda
Sól
4
Dodać chard Szwajcarski i szpinak i przynieść zupę z powrotem na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zwiędną i makaron jest miękki, o 5 minut dłużej. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Parmezan
Szpinak
Zieloni
Makarony
Zupa
5
Wariacje
6
Do tej zupy potrzeba w sumie 8 filiżanek rozdrobnionej zieleni. Użyj jednej lub dowolnej kombinacji następujących: boćwina, szpinak, eskarole, zielona kapusta lub jarmuż. Im więcej różnorodności, tym lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Kapusta
Chard Szwajcarski
Escarole
Szpinak
Zieloni
Jarmuż
Zupa
7
Rekomendacja wina: najlepszym wyborem z tymi wszystkimi zieleniami jest urocza, owocowa czerwień, taka jak Beaujolais lub Valpolicella. Jasne smaki jagodowe kontrastują z warzywami i podkreślają je.