Zielone Babeczki Bogini
Zielone babeczki bogini mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 238 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, Skórka z cytryny, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Extra-Zielony Zielony Dip Bogini, Zielona Bogini Dip, oraz Zielona Bogini Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w razie potrzeby posmaruj puszkę muffin i odstaw na bok (używam nieprzywierającej). Szpinak posiekać (lub włożyć do robota kuchennego lub blendera), aż zostanie drobno posiekany i szczelnie zapakować do 1 szklanki miarki (może być trochę przepełnienia), odstawić. W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i sól. W małej misce wymieszaj mleko niejadalne z musem jabłkowym i wanilią.
Wlać do mąki (suchej) mieszaniny i głaskać kilka razy. Następnie dodaj szpinak i skórkę z cytryny, mieszając aż do połączenia-uważaj, aby nie przesadzić, ale upewnij się, że nie ma kieszeni mąki. Napełnij kubki 3/4 pełne i piec 15-25 minut (moje były idealne w 17). Informacje Żywieniowe
10gprotein1.80gSugars9.40gProtein2. 20g