Zielona sałatka z selerem, orzechami włoskimi i żurawiną
Zielona sałatka z selerem, orzechami włoskimi i żurawiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 156 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz jabłecznik, miód, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka z zielonego jabłka i selera z żurawiną i migdałami, Sałatka Z Selera, Słonecznika I Zielonego Jabłka Z Orzechami Włoskimi I Mustarem, oraz Sałatka Z Zielonego Jabłka I Selera Z Młodym Pecorino, Orzechami Włoskimi I M dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić cydr, ocet, miód i musztardę. Powoli ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala