Zielona sałatka z pieczonego squasha może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka dyni, sok z cytryny, pestki dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z pieczonej szalotki, kabaczka, winogron i zielonej fasoli, Pieczona Dynia, Pekan, Boczek, Sałatka Ze Szpinakiem Mix Green & Baby Z Syropem Klonowym Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa i pieczona Kabaczek z masłem sojowym Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób squash: Rozgrzej piekarnik do 204°; wyłóż dużą blachę do pieczenia z folią i mgiełką w sprayu do gotowania. Wrzucić squash z olejem i sokiem z cytryny w misce. Ułóż w płaskiej warstwie na blasze do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem. Smażyć, aż lekko rumiane, o 20 protokół. Obróć każdą kostkę, ponownie doprawić solą i pieprzem i gotować, aż rumiane i lekko karmelizowane wokół krawędzi, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Nóż Do Obierania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala