Zielona sałatka z kremowym sosem Salsa
Zielona sałatka z kremowym sosem Salsa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 5 porcjami. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ogórka, salsy, rozdartej sałaty rzymskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Sałatka Zielona Z Sosem Salsa Frontera, Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Sosem Salsa, oraz Zielona Sałatka Z Kremowym Sosem Feta.
Instrukcje
Połączyć dressing i salsę; dobrze wymieszać trzepaczką.
Ułóż sałatę na talerzach. Top z ogórkiem i pomidorami.
Skropić mieszanką opatrunkową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."