Zielona sałatka z ciepłym sosem pomidorowym
Need a wegetariańska przystawka? Zielona sałatka z ciepłym sosem pomidorowym może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, sałata z czerwonymi liśćmi, sałata rzymska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Zielona sałatka z ciepłym sosem pomidorowym, Smażona Fasolka Szparagowa Z Ciepłym Sosem Pomidorowym, Boczkiem I Szalotką, oraz Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Pancetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. zrób grzanki: Wrzuć kostki chleba z 1 łyżką oliwy z oliwek na obramowaną blachę do pieczenia; doprawić solą i pieprzem.
Piec na złoty kolor, około 8 minut.
Podgrzać Pozostałe 1/3 szklanki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotka i pomidory i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Wrzucić sałatę do dużej miski.
Wlać ciepły dressing na wierzchu, dodać grzanki i delikatnie wrzucić. Top z serem pleśniowym.