Zielona Oliwka I Migdałowa Tapenada
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotna przyprawa? Green Olive & Almond Tapenade może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 9g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kaparów, bez pestek, do 6 solonych anchois i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zielona oliwka i migdałowa Tapenada, Zielona oliwka, bazylia i migdałowa Tapenada, oraz Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!).
Instrukcje
Oliwki wbijamy nożem, odstawiamy na bok. Jeśli używasz sardeli pakowanych w sól, umyj sardele w kilku zmianach wody. Oddziel filety, przesuwając nóż lub palec wzdłuż kręgosłupa; usuń wszelkie duże kości.
Umieść pestki oliwek, anchois, migdały, czosnek, kapary, sok z cytryny, i oliwa z oliwek w robocie kuchennym; proces, aż Gruba pasta tworzy. Itmakes pikantny polewa na pikantne tarty i pizzy i jest pyszne rzucił z makaronem wraz z odrobiną oliwy z oliwek i trochę świeżego koziego sera. Brennan wkłada również tapenadę pod skórę piersi kurczaka jako wzmacniacz smaku.
1, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1, Tłuszcz Wielonienasycony