Zielona oliwka i kozi ser Crostini
Zielona oliwka i kozi ser Crostini jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szczypiorku czosnkowego, skórki pomarańczowej, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Zielona oliwka i kozi ser Crostini, Kozi ser Crostini z Tapenadą Figowo-oliwkową, oraz Tapenada Z Oliwek I Kozi Ser Crostini.
Instrukcje
Toast nasiona kopru włoskiego w małej patelni overmedium-wysokie ciepło, aż pachnące, shakingskillet od czasu do czasu, o 1 minutę.
Przenieść nasiona do średniej miski.
Dodać oliwki, 2 łyżki oliwy, szczypiorek czosnku, pomarańczę, tymianek i skórkę pomarańczową do miski i zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany2 dni do przodu. Cover; chill. Doprowadzić do roomtemperatura przed użyciem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Posmaruj obie strony kromek chleba olejem. Grillon 1 strona do złotego, około 1 minuta. Obróć chleb; natychmiast wierzch każdy plaster z okrągłą 1 cheese. Grilluj, aż DNA są goldeni ser lekko zmięknie, około 1 minuty.
Przenieś crostini na talerz. Łyżka olivemixture nad i posypać pieprzem.
Szczypiorek czosnkowy, znany również jako Chiński szczypiorek, można znaleźć na rynkach azjatyckich.
W gorące letnie dni Jeanne lubi podawać chilledrosé. Jest pyszne z crostini i jest również świetne w połączeniu z kur Cornishgame. Aby znaleźć interesujące wina,Jeanne często zatrzymuje się w swoim ulubionym localwine shop, Colorado Wine Company.Personel tam zwrócił ją do
Château du Rouët 2007 Côtes de Provence
Rosé Cuvée Reservée (13 dolarów), że nalewa dziś wieczorem. Mieszanka Grenache-Syrah ma owocowy, elegancki smak i jest na tyle bogata, aby sprostać starym smakom w tym menu.