Zielona cebula i boczek Crostini

Zielona cebula i boczek Crostini
Zielona cebula i bekon Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, śmietanę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Peameal boczek i cebula Chutney Crostini, Fasola Szparagowa Z Bekonem I Cebulą, oraz DIP Velveeta boczek i zielona cebula.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn