Zielenina z gorącym sosem z boczku

Zielenina z gorącym sosem z boczku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zieleni z gorącym sosem bekonowym. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 73 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorący sos bekonowy bennigana-świetnie komponuje się ze świeżym szpinakiem i innymi zieleniami, Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu, oraz Warzywa z sosem cytrusowym.

Instrukcje

1
W salaterce wrzucić szpinak, sałatę, seler i cebulę; odstawić. Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; usunąć z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia. Wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli. W małej misce ubić jajko; dodać wodę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
SzpinakSzpinak
SelerSeler
BoczekBoczek
CebulaCebula
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj do kapieli.
3
Połączyć ocet, cukier, skrobia kukurydziana, sól i pieprz; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z ognia; zalać sałatką.
5
Dodaj boczek. Rzuć i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn