Zielenina z gorącym sosem z boczku

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zieleni z gorącym sosem bekonowym. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 73 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorący sos bekonowy bennigana-świetnie komponuje się ze świeżym szpinakiem i innymi zieleniami, Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu, oraz Warzywa z sosem cytrusowym.
Instrukcje
W salaterce wrzucić szpinak, sałatę, seler i cebulę; odstawić. Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; usunąć z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia. Wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli. W małej misce ubić jajko; dodać wodę i dobrze wymieszać.
Połączyć ocet, cukier, skrobia kukurydziana, sól i pieprz; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; stale mieszając.
Zdjąć z ognia; zalać sałatką.
Dodaj boczek. Rzuć i podawaj natychmiast.