Zdrowsze Podwójne Pomidory Bruschetta
Zdrowsze Podwójne pomidory Bruschettan jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony pieprz, bazylia, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Podwójny Pomidor Bruschetta, (Zdrowsze) Podwójne ciasteczka czekoladowe (tylko 54 kalorie każdy!), oraz Podwójny Ser Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Ułóż plastry chleba rzemieślniczego w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Połącz pomidory roma, suszone pomidory, czosnek, oliwa z oliwek, ocet, bazylia, sól i pieprz w dużej misce. Pozostawić mieszaninę na 10 minut.
Pieczywo, aż lekko brązowy, o 1 do 2 protokół.
Mieszankę pomidorową równomiernie podzielić na kromki chleba. Top plastry z serem mozzarella.
Powrót blachy do piekarnika i dusić, aż ser topi się, o 1 do 2 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.