Zdrowsze Miękkie Ciasteczka Owsiane
Zdrowsze miękkie ciasteczka owsiane to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, brązowy cukier, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serce Zdrowsze Czekoladowe Ciasteczka Owsiane, Najlepsze zdrowsze ciasteczka owsiane i czekoladowe, oraz Zdrowsze cienkie i chrupiące solone czekoladowe ciasteczka owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło, cukier biały, i brązowy cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodać jajka, po jednym na raz, pozwalając każdemu jajku zmiksować do mieszanki masła przed dodaniem następnego. Ubić w ekstrakcie z wanilii.
Połącz mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, sodę oczyszczoną, sól i cynamon w osobnej misce; wymieszaj z masłem. Złóż owies i daktyle. Przykryć i schłodzić ciasto przez co najmniej godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj dwie blachy do pieczenia.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i umieść 2 cale od siebie na blachach do pieczenia. Spłaszczyć każde ciastko dużym widelcem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą złociste, 8 do 10 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.