Zdrowsza niesamowita polędwica wieprzowa w powolnej kuchence

Zdrowsza niesamowita polędwica wieprzowa w powolnej kuchence
Zdrowsza, niesamowita polędwica wieprzowa w powolnej kuchence zajmuje około 4 godzin i 15 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 240 kalorii, 33 g białka i 5 g tłuszczu każda. Za 1,84 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga pieprzu, wody, czerwonego wina i polędwicy wieprzowej. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. 44 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 92%, to danie jest znakomite. Niesamowita polędwiczka wieprzowa w powolnej kuchence, polędwica wieprzowa w powolnej kuchence i polędwica wieprzowa balsamiczna w powolnej kuchence są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Włóż polędwiczkę wieprzową do wolnowaru z pokrojoną w plasterki cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wlej wodę, wino i sos sojowy na wierzch, obracając wieprzowinę tak, aby była panierowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Rozłóż czosnek na wieprzowinie, pozostawiając jak najwięcej na pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Posypać pieprzem. Przykryj i gotuj na niskim poziomie, aż wieprzowina będzie lekko różowa w środku, około 4 godzin. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony na środku powinien wskazywać co najmniej 145 stopni F (63 stopnie C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Podawać z dodatkiem płynu do gotowania jako au jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Au JusAu Jus

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to moje ulubione dania z polędwicy wieprzowej. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełnia mięsne sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taninowe malbec łączy się z tłustymi kawałkami mięsa i grillem. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn