Zdrowe I Pyszne: Ser Pleśniowy Portobello Mushroom Burgers
Zdrowe i pyszne: ser pleśniowy Portobello Burgery z grzybami mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli koszernej, bułek hamburgerowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery Z Serem Pleśniowym Portobello, Ser Pleśniowy Portobello Burgery, oraz Ser Pleśniowy Portobello Burgery.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Wyłożyć małą blachę do pieczenia folią aluminiową.
W małej misce, połączyć Worcestershire, oliwa z oliwek, i sól i pieprz do smaku.
Posmaruj obie strony czapek z grzybami mieszanką.
Umieść je na blasze do pieczenia. Broil 2 do 3 minut.
Posypać równomiernie serem pleśniowym. Broil o 2 Więcej minut, aż ser jest rumiane trochę stopiony.
Wyjąć z brojlerów, umieścić na talerzu i odstawić na minutę.
Na patelni umieść bułki przecięte bokiem. Broil o 30 sekund, aż lekko rumiane.
Miejsce na talerzu. Pieczarki układamy na bułkach z sałatą, cebulą i Dijonem (w razie potrzeby). Jedz. Bujaj się bez skarpetek.