Zdrowe i pyszne: pieczone połówki pieprzu z dodatkiem okruchów chleba

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zdrowe i pyszne: pieczone połówki pieprzu z okruchami chleba polewą spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu z kurczaka, bułka tarta, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pyszne Babeczki Jagodowe Z Polewą Okruchową, Pyszne Jagodowe Ciasto Kawowe Z Polewą Okruchową, oraz Zdrowe i pyszne: Sałatka z żółtych pomidorów z pieczoną czerwoną papryką, fetą i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 375ºF.
Skropić 1 łyżkę oliwy z oliwek na dnie naczynia do pieczenia szkła 9x13. Połówki papryki wzdłuż.
Usuń łodygi, nasiona, rdzenie i żeberka.
Umieścić w naczyniu do pieczenia pokrojonym bokiem i skropić 1 łyżką oliwy z oliwek.
W małej misce połączyć bułkę tartą, parmezan, 2 łyżki natki pietruszki, tymianek i płatki czerwonej papryki. Wymieszać, aby połączyć. Paprykę wypełnić równomiernie mieszanką okruchów.
Wlać bulion z kurczaka na dno naczynia i przykryć szczelnie folią aluminiową.
Wyjąć folię i piec, aż papryka będzie całkowicie miękka, o 10 minut dłużej.
Gdy czas się skończy i papryka będzie miękka, wyjmij z piekarnika. Przenieś paprykę na talerz i łyżkę soków na górze. Wierzch z pozostałą 1 łyżką pietruszki.