Zdrowe I Pyszne: Hamburgery Z Kurczakiem Pekan Bulgur
Przepis zdrowe i pyszne: Chicken Pecan Bulgur Burgers może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 150 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 66 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pierś z kurczaka, pszenicę bulgur, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe i pyszne: Sałatka pszenna z awokado, rodzynkami i migdałami, Zdrowe i pyszne: pieczony Bulgur pszenny ze słodkimi ziemniakami i migdałami, oraz Zdrowe Chili Bean i Bulgur hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Saute 1 szklanka posiekanej cebuli, aż zacznie mięknąć i brązowy, o 5 protokół. Zabić ciepło.
Cebulę wyjąć na talerz i całkowicie ostudzić. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
W średniej misce połączyć pszenicę bulgur z 3 szklankami zimnej wody. Przykryć i przechowywać w lodówce 20 minut.
Dokładnie odcedzić i wycisnąć nadmiar płynu.
Bulgur umieścić z powrotem w średniej misce.
Umieścić kurczaka w robocie kuchennym. Pulsuj kilka razy, aż do zgrubnego zmielenia.
Wyjąć na talerz i wyczyścić miskę procesora.
Pozostałe 1/2 szklanki cebuli i pietruszki umieścić w maszynce. Pulse aż posiekane dobrze.
Dodaj kurczaka, sól, pieprz, papryka, cynamon, i cayenne. Pulsuj aż do całkowitego połączenia.
Dodać 3 łyżki zimnej wody. Puls do połączenia.
Dodaj mieszaninę kurczaka do miski bulgur. Następnie dodaj ugotowaną cebulę i orzechy pekan.
Dokładnie wymieszać rękami. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Kształt mieszaniny na 8 pasztecików, każdy 1/2-do 3/4-cala grubości.
Podgrzać 1 lub 2 łyżki oliwy z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować paszteciki 3 do 5 minut z każdej strony, aż rumiane i gotowane przez.
Podawać na pełnoziarnistych bułkach z sosem kolendrowym lub musztardą miodową.