Zdrowe i pyszne: biała fasola Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis od Serious Eats ma 91 fanów. Mieszanka bagietki, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zdrowe i pyszne: Ragout z białej fasoli i grzybów, Zdrowe i pyszne: Puree z białej fasoli z gotowanymi jajkami, oraz Zdrowe i pyszne: Dip ze szpinakiem i fasolą Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
W małej misce wymieszaj fasolę, pomidory, oliwki, 4 łyżki oliwy z oliwek, bazylię, czosnek oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.