Zdrowa Grillowana kiełbasa i papryka Pizza

Zdrowa Grillowana kiełbasa i papryka Pizza
Zdrowa Kiełbasa z grilla i papryka Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 246 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, kiełbasę z indyka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Grillowana wędzona kiełbasa i papryka Pizza, Chuda Grillowana kiełbasa i papryka Pizza, oraz Pizza z kiełbasą z grilla z sałatką z papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wytnij arkusz folii o wymiarach 18x12 cali; umieść na dużym arkuszu ciastek. Folię spryskać sprayem do gotowania; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Połówki pieprzu umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 3 do 5 minut, obracając od czasu do czasu, aż będzie krucho-miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Zdjąć z grilla; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Pokroić w cienkie plasterki.
6
Rozwiń ciasto na rozpylonej folii. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Wierzch ciasta posmarować 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Odwróć folię, umieszczając bok oleju ciasta w dół bezpośrednio na stojaku do grilla; odklej folię i wróć do arkusza ciastek, spryskaj bokiem do góry. Gotować odkryte 2 do 4 minut lub aż dno ciasta jest złoty kolor. (Uważaj, aby zapobiec spalaniu.) Z szeroką metalową tokarką do naleśników, obróć skorupę. Gotować od 1 minuty do 1 minuty 30 sekund dłużej lub aż dno jest ustawione, ale nie brązowy. Ostrożnie wyjmij skórkę z grilla; umieść rumianą stronę na folii na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Top crust z sosem do pizzy, 1 szklanka sera, plastry pieprzu z grilla i kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
10
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
11
Przesuń pizzę z folii na grill. Przykryć grill; gotować 3 do 5 minut lub aż dno skorupy jest złoty kolor i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn