Zdrowa chrupiąca Sałatka Azjatycka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 113 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz zupę z makaronem ramen, pieprz, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kolejna Chrupiąca Azjatycka Sałatka, Chrupiąca Sałatka Azjatycka, oraz Chrupiąca Sałatka Azjatycka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij składniki dressingu wire whisk, aż cukier się rozpuści i mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
2
Rozbić makaron ramen w torbie przed otwarciem. Odrzuć pakiet przypraw z opakowania zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Makaron Ramen
Zupa
3
Dodaj makaron i wszystkie pozostałe składniki sałatki z wyjątkiem pomarańczy i szpinaku do dressingu; wrzucić dobrze wymieszać. Wymieszać z pomarańczami i szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Pomarańczowy
Szpinak
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 8 godzin.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Fram Wines Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.