Załadowany Puree Ziemniaczane Piec
Załadowany Piec z puree ziemniaczanym to bezglutenowe przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 266 kalorii, 12g białka, oraz 15g tłuszczu każdy. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 42 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ser cheddar, odparowane mleko, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Załadowany puree ziemniaczane Piec, Załadowany Puree Ziemniaczane Piec, oraz Załadowana Zapiekanka Z Puree Ziemniaczanego.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
W małej misce ubij ziemniaki, mleko i masło, aż się połączą. Dodać 1/2 szklanki sera, 3 łyżki boczku, czosnek w proszku i sól.
Przenieś do 1-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posyp pozostałym serem. Na wierzch z cebulą i pozostałym boczkiem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do podgrzania i stopienia sera.