Zaprojektuj własne Kaboby z sosami owocowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 4,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka dressing, masło, squash lato, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Klasyczny sernik z domowymi sosami owocowymi, Kremowy Cherry Pie Fruit Dip with Rainbow Fruit Kabobs, oraz Grillowane Ciasto I Owoce Z Pikantnymi Malinowymi I Słodkimi Aksamitnymi Sosami.
Instrukcje
1
W blenderze umieścić śliwki i koncentrat lemoniady. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka; odstawić. W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle około 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka. Mieszamy mieszankę śliwkową i pozostałe składniki sosu do cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Częściowo Koncentrat Lemoniady
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj nektar morelowy, morele i szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar Morelowy
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut lub do momentu wchłonięcia większości nektaru. Wymieszać pozostałe składniki salsy z wyjątkiem pietruszki; podgrzać. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Nektar
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
5
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Nawlecz 4 lub 5 kawałków mięsa na przemian z ziemniakami, grzybami, cukinią, papryką i cebulą na każdy z 8 dużych (15 cali) lub 16 małych metalowych lub bambusowych szaszłyków, pozostawiając miejsce między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, Julienne
6
Przykryj i grilluj kabobs na średnim ogniu 10 do 15 minut, obracając i szczotkując 2 lub 3 razy z dressingiem, aż mięso zostanie zrobione. Po zakończeniu wołowina, kurczak i kiełbasa nie są już różowe w środku, a krewetki są różowe i jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Podawać kaboby z ciepłym lub zimnym sosem i salsą.