Zapiekany Tuńczyk z kopru włoskiego z sosem Szafranowo - pieprzowym i wiosennym warzywnym kuskusem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Zapiekany koperek zapiekany Tuńczyk z sosem Szafranowo-czerwonym pieprzem i wiosennym warzywnym kuskusem może być super przepis do wypróbowania. Na 11,85 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1190 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cukinię, czosnek, szafran i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tuńczyk Ahi z koprem włoskim z cytrynowym Aïoli na kuskusie, Tilapia z sosem koperkowo-jogurtowym i kuskusem z czerwonej papryki, oraz Tosty Orzo z szafranem i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić nasiona kopru włoskiego w młynku do kawy i grubo zmielić i umieścić na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2
Tuńczyka posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Rozgrzej patelnię saute lub patelnię grillową na dużym ogniu, aż do palenia. Pogłębiać jedną stronę tuńczyka w nasionach kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bułka Tarta, Kilka Garści
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Saute, Koper-side w dół przez 2 do 3 minut, aż złoty kolor, odwrócić i kontynuować gotowanie przez 1 do 2 minut na rzadkie doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na średnim ogniu.
Umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
9
Dodać kuskus i gotować, aż lekko zarumienią się na złoty kolor. Przykryć wodą i 2 łyżkami soli. Gotować, aż al dente, odcedzić i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Ciepło pozostałe 3 łyżki oleju w dużej patelni saute i saute warzywa aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Do kuskusu dodać warzywa i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Cienki-
12
Ubijamy sos sojowy i harissę, polewamy kuskusem i mieszamy do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.