Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino

Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino
Seared przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszek Snap, i Pecorino może być tylko danie główne szukasz. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz estragon, groszek cukrowy, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Prażony migdał i groszek Pecorino, Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette, oraz Groszek Cukrowy Smażony.

Instrukcje

1
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
2
Tymczasem podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj pancetta, i gotować 3 protokół lub do chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Powrót patelni do płyty grzejnej, i dodać 2 łyżki oleju, cebula, i czosnek; gotować, na średnim ogniu, 5 minut lub aż cebula zaczyna mięknąć, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Dodać szparagi; gotować 2 protokół lub do jasnozielonego. Wymieszać z groszkiem i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrochGroch
6
Dodać wermut; gotować 1 minutę lub aż zredukowane do glazury. Wymieszać z estragonem i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
WermutWermut
GlazuraGlazura
7
Zdjąć z ognia.
8
Rozgrzać pozostały 1 łyżkę oleju na oddzielnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
10
Dodaj do patelni, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Powrót duża patelnia do płyty grzewczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać ugotowany makaron i 2 łyżki masła, i gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
MasłoMasło
13
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z serem, połowa zarezerwowane pancetta, i pozostałe 1/4 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka pieprzu. Makaron podzielić na 4 miseczki, na wierzchu równomiernie polać przegrzebkami i posypać pozostałą pancettą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SerSer
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W36 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn