Zapiekanka ze szparagami i grzybami

Zapiekanka ze szparagami i grzybami
Zapiekanka ze szparagami i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy z solą, mielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Zapiekanka Z Grzybami Szparagowymi, Szparagowo-Grzybowa Primavera, oraz Quiche Z Grzybami I Szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Nasmarować 1 1/2-quart naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć patelnię i doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj szparagi, przykryć, i pary, aż tylko miękkie, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni; gotować i wymieszać grzyby i cebulę, aż grzyby wydali swój płyn, 5 do 8 protokół. Wymieszać ze szparagami, podrzucając warzywa tylko do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Zdjąć z ognia.
7
Wymieszać okruchy krakersów z saltine, ostry ser Cheddar i czarny pieprz razem w misce; rozłożyć połowę mieszaniny na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Ser CheddarOstry Ser Cheddar
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Łyżka mieszanki szparagów na mieszaninie okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
9
Śmietanę z zupy grzybowej i mleka ubić razem w misce, aż będzie gładka i wlać mieszaninę zupy na mieszaninę szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Rozłóż pozostałą mieszankę okruchów z serem na zapiekance i posyp pekanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie bulgotać, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn