Zapiekanka Z Zieloną Fasolką I

Need a wegetariańska przystawka? Zapiekanka z zieloną fasolą mógłbym być wspaniały przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 236 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, fasoli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka z zielonej fasoli IV.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść zieloną fasolkę w szklanej patelni o wymiarach 9x13 cali.
Podsmażamy cebulę z masłem na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie przezroczysta.
Dodać mąkę i wymieszać, aby pokryć mąkę.
Stopniowo dodawać mleko i doprowadzić do wrzenia.
Dodać ser, śmietanę, cukier i sól. Gotować do zgęstnienia i rozpuszczenia sera.
Wlać mieszaninę na fasolkę szparagową i wierzchu warstwą farszu.
Piec przez 25 do 30 minut.