Zapiekanka Z Zielonej Fasoli I Dzikich Grzybów

Zapiekanka Z Zielonej Fasoli I Dzikich Grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z zieloną fasolą i dzikimi grzybami. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, parmezan, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brukselka, Fasola Szparagowa I Dzikie Grzyby Saute, Zapiekanka Z Zieloną Fasolą I Grzybami, oraz Zapiekanka Fasolowo-Grzybowa.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu doprowadzić mleko i liść laurowy prawie do wrzenia. Tymczasem w innym rondlu na średnim ogniu roztopić 1/4 szklanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj mąkę do masła i gotuj, stale ubijając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Usunąć liść laurowy z mleka; powoli dodawać mleko do mieszanki masła, stale ubijając. Wymieszać z musztardą, gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia; dodać ser Cheddar i mieszać, aż ser się rozpuści. Złóż fasolkę szparagową i grzyby; przenieś do maślanego naczynia żaroodpornego 2-quart. Roztopić pozostałe masło; wymieszać z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Bułka TartaBułka Tarta
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Na zapiekankę posypać parmezanem i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
6
Piec, Odkryte, w 350 stopni przez 50 minut, lub do bąbelków i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn