Zapiekanka Z Zielonej Fasoli

Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Przepis zapiekanka z zieloną fasolą jest gotowa w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 344 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skondensowany krem zupa grzybowa, fasola styl, francuski smażone cebule, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć fasolkę szparagową i zupę w małym naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Piec w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i dodać cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec przez kolejne 10 minut i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn