Zapiekanka z wołowiną i kluskami ziemniaczanymi
Zapiekanka z wołowiną i kluskami ziemniaczanymi to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 327 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, szczypiorek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z wołowiną i kluskami ziemniaczanymi, Zapiekanka Z Kluskami Ziemniaczanymi, oraz Zapiekanka Z Kluskami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula, grzyby i sól na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowy.
Podczas gotowania wołowiny, w rondlu 2-quart, podgrzać wodę i masło do wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszaj suche ziemniaki i kwaśną śmietanę.
Odstawić na 1 minutę, następnie energicznie mieszać, aż będzie gładka. Wymieszać w 2/3 szklanki Bisquick mix, szczypiorek i jajko.
Odsączyć mieszankę wołową. Wymieszać 3 łyżki Bisquick wymieszać do zupy. Wymieszać mieszaninę zupy, brokuły i ketchup do mieszaniny wołowiny.
Podgrzać do wrzenia. Gotować odkryte 1 minutę.
Wlać do zapiekanki 3-ćwiartkowej. Miarka do pierogów ziemniaczanych wokół krawędzi zapiekanki.
Piec 25-30 minut lub do momentu, gdy pierogi będą jasnozłotawe.