Zapiekanka z wołowiną i makaronem

Zapiekanka z wołowiną i makaronem
Zapiekanka z wołowiną i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka makaronu rotini, czosnek, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka z makaronem z bakłażanem i wołowiną, Serowa zapiekanka z wołowiną i makaronem, oraz Twisty Pasta Zapiekanka Wołowa.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i odstawić. W misce wymieszać bułkę tartą i parmezan; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W garnku 3-quart żaroodpornym rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez 4 protokół. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, dodać mieloną wołowinę i gotować, aż wołowina będzie dobrze rumiane, o 7 protokół. Zeskrobać wołowinę na durszlak, aby odcedzić nadmiar tłuszczu. Wytrzyj patelnię i wróć wołowinę na patelnię; zmniejsz ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
PatelniaPatelnia
5
Podgrzej brojlery. Pomidory, sól, oregano i pieprz wymieszać z wołowiną i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Dodaj zarezerwowany makaron i wymieszaj. Gotować przez 2 do 3 minut, aby podgrzać makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Zdjąć z ognia i wymieszać Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
8
Top makaron z reserved mieszaniny chleb-okruchy i gotować pod brojlerem, aż złoty kolor brązowy, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn