Zapiekanka Z Tuńczykiem I Warzywami
Zapiekanka z tuńczykiem i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 5 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś łokieć makaron, płatki, sól i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Puff Warzywny Z Tuńczykiem, oraz Sałatka Makaronowa Z Warzywami I Tuńczykiem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieścić płatki zbożowe w plastikowej torbie do przechowywania żywności lub między arkuszami papieru woskowanego; zmiażdżyć wałkiem do ciasta. Odstawić.
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na pudełku. W 2-ćwiartowej zapiekance, wymieszaj zupę, tuńczyka, warzywa, mleko, sól i pieprz do wymieszania. Wymieszać z makaronem. W małej misce wymieszać zmiażdżone płatki i roztopione masło widelcem; posypać mieszaniną w zapiekance.
Piec odkryte około 30 minut lub aż bąbelki wokół krawędzi i gorące.
Posypać serem; odstawić na 5 minut przed podaniem.