Zapiekanka z tuńczykiem cootera to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z Food.com ma 6 fanów. Jeśli masz tuńczyka, pieprz, krem zupa grzybowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Nie Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.