Zapiekanka z tofu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.01 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, instant Dashi powder, edamame i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Tofu Rigatoni, Zapiekanka warzywna z polewą Tofu, oraz Zapiekanka Z Wędzonego Tofu Farfalle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, przynieść dashi i wody na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dashi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać starty imbir, pokrojone shiitake, edamame, tofu i kasztany wodne i dusić na umiarkowanym ogniu przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Dodaj szpinak, sos sojowy, mirin i sok z cytryny i mieszać tylko, aż szpinak zwiędnie.