Zapiekanka z szynką z serem i warzywami
Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 47. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gotową do użycia skórkę z ciasta, zieloną cebulę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połącz pierwsze 5 składników. Serek kremowy w mikrofalówce rozprowadzić w misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. lub do całkowitego rozpuszczenia, mieszając co 15 sek.
Dodać do mieszaniny szynki; dobrze wymieszać. Łyżka do 4 (8-oz.) ramekins.
Rozwiń ciasto skorupa na lekko mąki powierzchni; roll do 12-calowe koło.
Pokroić na 4 rund 5-calowym foremką do ciastek.
Liście wyciąć z około 1/4 listków małym foremką do ciastek lub ostrym nożem; wyrzucić Pozostałe listki.
Jajko i wodę ubić widelcem, aż do wymieszania; szczotkować na górnych krawędziach ramekinów. Wierzch obsypać rundami ciasta; delikatnie przycisnąć na górne krawędzie ramekinów, aby je zamknąć. Wierzch z wycięciami liści; delikatnie umyć jajkiem. Wyrzucić resztki płynu do mycia jaj.
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Przeciąć szczeliny w skorupach, aby odpowietrzyć.
Piec 30 do 32 min. albo aż do złotego brązu.